Sheer Driving Pleasure

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ BMW ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Ανακαλύψτε την απόλυτη οδηγική απόλαυση και στα μεταχειρισμένα. Αποκτήστε την BMW 116d με αυτόματο κιβώτιο από 149€/μήνα, με εγγυημένη αξία επαναγοράς* και τα παρακάτω προνόμια με την εγγύηση της Σπανός ΑΕ:

- 4,9% Προνομιακό Επιτόκιο

- 5 Χρόνια Service**

- 2 Χρόνια Εγγύηση**

- από 35,11% Προκαταβολή

- έως 24 μήνες εξόφληση

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές επιλογές μας και αποκτήστε και εσείς το μοντέλο ΒΜW 116d που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και έως 31 Οκτωβρίου.

Σπανός ΑΕ
Βραβείο Καλύτερου Εμπόρου στην εξυπηρέτηση πελατών
σε πωλήσεις και after sales στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

 

*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα Spanos Balloon της BMW Financial Services με αξία οχήματος €23.500, προκαταβολή €8250, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 24 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €13.250, έξοδα φακέλου €270, συνολικό ποσό πίστωσης €15.250, συνολικό ποσό καταβολής €25.344 και ΣΕΠΠΕ 6,46%.Το πρόγραμμα παρέχει εγγυημένη αξία επαναγοράς οχήματος από τη Σπανός ΑΕ στο ποσό της τελευταίας μεγάλης δόσης με σύμβαση όρων επαναγοράς στη λήξη του προγράμματος.

**από την ημερομηνία ταξινόμησης

 

Παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Σπανός ΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Όνομα(*)
Please let us know your name.

Επώνυμο(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input

Email(*)
Please let us know your email address.

Επιλογή (i)

Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από την Σπανός Α.Ε. των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Σπανός Α.Ε μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών

Επιλογή (i)

Επιλογή (i)

Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Σπανός ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα